FOTOREPORTAJ Povestea unei familii de machedoni care ține o mică afacere în București de aproape 40 de ani. O veche rețetă din Dobrogea i-a adus generații de clienți

O familie de machedoni din Tulcea a făcut din tradiția gastronomică o mică afacere care funcționează neîncetat din 1985, la parterul unui bloc din București. Din 1992 au început să facă primele merdenele, după o rețetă veche din Dobrogea, iar generații de clienți au crescut cu ele. Și continuă să o facă. În spatele vitrinei cu merdenele cu brânză sărată, cremșnit, brioșe, melci cu cașcaval și brânză, rulouri cu șuncă și cașcaval, stă Gabriel Gheorghe, administratorul actual al patis...

https://www.stiridinsurse.ro/stiri/fotoreportaj-povestea-unei-familii-de-machedoni-care-tine-o-mica-afacere-in-bucuresti-de-aproape-40-de-ani-o-veche-reteta-din-dobrogea-i-a-adus-generatii-de-clienti/

Post a Comment

Previous Post Next Post