Pentru a obține cele mai aromate și gustoase sarmale, Chef Sorin Bontea recomandă un truc simplu dar eficient: adăugarea unui strat de costiță afumată între straturile de sarmale din oala de gătit. Acest ingredient conferă sarmalelor o aromă intensă și un gust deosebit, care va surprinde și încânta pe toată lumea de la masă.Ingrediente necesare pentru sarmalele "a la Bontea" - 2-3 kg varză acră- 600 g carne tocată de porc și vită- O jumătate de ceșcuță de orez- 200 g ceapă- Costiță afumată-...
https://www.stiridinsurse.ro/stiri/secretul-celor-mai-gustoase-sarmale-dezvaluit-de-chef-sorin-bontea-ingredientul-special-care-le-da-o-savoare-deosebita/
https://www.stiridinsurse.ro/stiri/secretul-celor-mai-gustoase-sarmale-dezvaluit-de-chef-sorin-bontea-ingredientul-special-care-le-da-o-savoare-deosebita/
Tags:
Stiri