Piaţa de ready-to-eat creşte spectaculos: Supele şi ciorbele la pungă, borcan sau conservă şi mixurile gata de gătit au adus un excedent de 54 mil. euro în 2024. Sunt în top 10 produse care echilibrează balanţa

Vara trecută, în staţiu­nea Vama Veche, de la ora 11:00 se forma coadă la ciorba de 9,9 lei. Agitaţia era mare, pentru că o­ferta ţinea doar două ore. Ciorba sau supa, produse la Braşov, la munte, era mâncată la Con­stan­ţa, la mare, drum pe care a fost transportată ambalată la pungă. Clienţii nu mai puneau preţ pe faptul că, în trecut, era gătită pe loc la restaurant – conta mai mult preţul accesibil şi varietatea, gata de servit rapid. Trendul „ready-to-eat“ exis­tă de câţiva ani în Rom...

https://www.stiridinsurse.ro/stiri/economie/piata-de-ready-to-eat-creste-spectaculos-supele-si-ciorbele-la-punga-borcan-sau-conserva-si-mixurile-gata-de-gatit-au-adus-un-excedent-de-54-mil-euro-in-2024-sunt-in-top-10-produse-care-echilibrea/

Post a Comment

Previous Post Next Post